June 26, 2005

Suutarilan Lampputiellä

Viimeksi tuli puhuttua suulla suuremmalla: kuvien tihennetty lisäystahti kompastui pahemman kerran pariin lomareissuun ja niiden ympärillä vallinneeseen kiireeseen. Onneksi se oikea loma häämöttää tässä, joten ehkä lupauskin saadaan vielä pidettyä.

Ylioppilaspäivän reissun 4.6. kuvat jatkuvat. Tällä kertaa vuorossa on Suutarilassa sijaitseva Lampputien päätepysäkki, jossa vielä jonkin aikaa sitten oli todellinen bussikeskittymä. Samaa päätepysäkkiä nimittäin käytti peräti viisi linjaa. Nyttemmin 73 ja 73N ovat saaneet oman päätepysäkin Kehä III:n pohjoispuolelta Ala-Tikkurilasta, joten Lampputien teollisuuspysäkille ovat jääneet "vain" 70, 70T ja 70V. Valitettavasti näitä kaikkia ei koskaan saa yhtä aikaa bongattua, sillä yhtä aikaa koko trio ei liiku.

Lauantaiseen iltapäivään sentään sattuivat 70T (Tammelundin #16) ja 70V (HelBin #414). 70T:n lennokkaan kaarroksen takana näkyy Starkki-myymälä, joka lieneekin ainoa syy normaalille ihmiselle tänne tulemiseen. Vai tietääkö joku jotain, mitä me emme?

Posted by Jouni Heikniemi at June 26, 2005 09:22 PM
Comments
Post a comment

Remember personal info?