July 05, 2006

Muutama Munkkiniemestä

Viimeksi julkaistun kaupunkikierroksen kuvia olisi vielä lisääkin. Paljon on kuitenkin siitepölyä lentänyt ja vettä virrannut edellisen kuvasatsin jälkeen. Kamera on kyllä vinkunut; otoksia on nyt taas parikymmentä levyllä tallessa käsittelyä odottamassa. Julkaistaan tässä kuitenkin vanhempaa tuotantoa, eli tuolta huhtikuun loppupuolelta olevat muutamat Munkkiniemen kuvat.

Munkkiniemen aukio on kaupunginosan reunalla sijaitseva ruuhkainen risteys. Miljöö on kuitenkin varsin miellyttävä, sillä vieressä on sympaattinen Pikku-Huopalahti pastellinsävyisine rantakaupunginosineen. Toisella puolen taas avautuu meren ulappa sekä hiljattain Suomen vauraimmaksi luokitellun postinumeroalueen sisältävä Lehtisaaren ja Kuusisaaren muodostama maakaistale.

Noin liikenteellisestä näkökulmasta aukio on päätepysäkkinä kolmelle helsinkiläislinjalle: 52 (Connex 185), 52A (Connex 1089) ja 53 (Etelä-Suomen Linjaliikenne 707). Lisäksi samalla kääntöpaikalla pyörähtää kiertueeseen kuulumaton seutulinja 539. Ohi kulkevaa liikennettä on Tapiolan suuntaan enemmänkin; tähän palaamme jahka piipahdamme kuvausmatkalla Lehtisaaren merellisissä maisemissa.

Näiden julkaisujen jälkeen luvut ovat 227/269 eli 84,4 %. Todellisuudessa ollaan jo hieman päälle 90 pinnassa, kunhan vain kuvat saadaan verkkoon julki. Loppu häämöttää!

Posted by Jouni Heikniemi at July 5, 2006 10:01 PM
Comments
Post a comment

Remember personal info?