Heikniemi.net » Frisbeegolf-kiertue 2007 » Karkku (Vammala), Hoikan opisto

Frisbeegolf-kiertue 2007
11/16: Karkku (Vammala), Hoikan opisto

« 10/16: Ulvila   -   12/16: Julkujärvi »

pe 17.8.2007

Hoikan opiston pihapöheikköön kasattu minirata koostui yhdeksästä lyhyestä väylästä. Rata on selvästi tarkoitettu yhdeksi lisävirikkeeksi seinäkiipeilyn, luontoretkeilyn yms ohella. Moitteet parista väylästä, jotka heitettiin parkkipaikkaa tai talon ikkunoita kohti.

Sami

Mitähän tästä nyt sanoisi. Varmaan jos 20 vuotta sitten olisin törmännyt tähän rataan, olisin luultavasti innostunut lajista täysin. Nyt en enää osaa arvioida rataa frisbeegolfratana. Golffarin ei kannata varta vasten vierailla, mutta jos on opistolle asiaa, niin ota ihmeessä putteri mukaan!

Kahdeksan avausta putterilla, yksi ylämäkeen Q-sentinelillä ja yksi missattu putti (keskeltä puuta, missä ei ollut väylää korille…) ja kaksi hieman vinoon lipsahtanutta avausta.

Tulos: 21

Jouni

Melkoista rämpimistä. Tähän oli lähes mahdotonta onnistua suhtautumaan oikein, ja henkisten räpellysten vuoksi tulos kasvoi peräti 26:een. Väylät on suunniteltu erinomaisesti vasta-alkajien tarpeisiin, mutta enemmän heittänyt ei tikkuiseen metsään työntämisestä juuri riemua saa.

Riikka

Taas oli hyötyä lyhyemmästä heitosta ja kohtalaisesta tarkkuudesta. Muiden tuskaillessa minietäisyyksiä, itse myhäilin tyytyväisenä kun sain heiteltyä useamman väylän (helpohkoihin) par-lukuihin. Vähän jäi sellainen tunne, että rata olisi tarkoitettu vain opiston asiakkaille. Kukaan ei kuitenkaan tullut sanomaan mitään, kun ilmaannuimme paikalle bägit selässä.

Tulos: 36

« 10/16: Ulvila   -   12/16: Julkujärvi »