Heikniemi.net » Frisbeegolf-kiertue 2007 » Ylöjärvi, Julkujärven kuulaakso

Frisbeegolf-kiertue 2007
12/16: Ylöjärvi, Julkujärven kuulaakso

« 11/16: Karkku   -   13/16: Vihioja »

pe 17.8.2007
Ratakartta *

Julkujärven uusi rata oli vielä vahvasti työn alla. Kahdeksan koria ja heittopaikkaa oli jo paikoillaan, yhdeksäs luvattiin valmistuvan seuraavaksi päiväksi radalla työskennelleiden Fosforin kivennäisten mukaan.

Välillä tiin löytämisessä oli pieniä vaikeuksia ja ratakartta olisi mukava lisä, mutta pitää muistaa, että kyseessä oli keskeneräinen rata. Potentiaalia radassa on jo nyt, ja ensi vuoden aikana on luvassa toiset yhdeksän väylää, joilla on etuysiä enemmän sekä pituutta että korkeuseroja.

Suurin osa nyt pelatuista väylistä oli sangen tiukkoja metsäväyliä. Tosin, puusto oli sen verran matalaa, että pommihysseille ja upseille oli hyvin tilaa.

Sami

Mielenkiintoista! Tällä radalla voi ottaa todella suurta lukua. Väylät on sen verta tiukkoja ja raffi armotonta. Upseilla onneksi pääsee puiden yli suoraan korille aika monella väylällä. Pari pidempää siivutettavaa olivat mukavaa vaihtelua. Mielenkiinnolla odotan radan valmistumista!

Tulos: 32

Jouni

Armotonta, erittäin armotonta. Vaikuttaa kuitenkin lupaavalta. Pientä viimeistelyä ja lisää väyliä, ja tässä on vielä tulossa mahtava rata. Toivotaan Kivennäisille jaksamista! Harkitsen vakavasti uudelleen tulemista, ja suosittelen visiittiä muillekin. Tulokseni 31 kertoo, että järkevä seiftaus toimii täälläkin.

Riikka

Muuten erittäin kiva, mutta tunnelma lopahti totaalisesti kun putteri kieri kuutosväylän korin juurelta tiheän männikön läpi mäkeä alas! Toivoisin että radan tekijät lieventäisivät hiukan tätä armotonta korinseutua. Tällä yhdellä epäonnistumisella nettosin väylän tulokseen kuusi heittoa lisää, päätyen huimaan yhteentoista. Olisin toki voinut jatkaa yhdellä sakkoheitolla edelliseltä heittopaikalta, mutta enpä tajunnut ajoissa.

Tulos: 53

*) Nykyinen rata voi poiketa kiertueella heitetystä.

« 11/16: Karkku   -   13/16: Vihioja »