Heikniemi.net » Frisbeegolf-kiertue 2007 » Hanko, Täktom

Frisbeegolf-kiertue 2007
3/16: Hanko, Täktom

« 2/16: Lillmärsan   -   4/16: Tammisaari »

ke 15.8.2007
Ratakartta *

Hangon uudempi rata on tänä vuonna valmistunut pienehkö ”lähiörata”. Rata kostuu 11 väylästä, jotka heitetään kuuteen koriin 9:ltä eri heittopaikalta. Väylät ovat aika lyhyitä, ja lähes täysin luonnonmukaisessa tilassa. Aukealla ja metsässä tämä ei niin haittaa, mutta pitkä heinikko oli sekä ikävää, että vaikeutti kiekkojen löytämistä. Spotterin käyttö on suositeltavaa useammalla väylällä.

Radalla asustelee myös useampia muurahaisyhdyskuntia, sillä niitä oli joka paikka täynnä, mukaanlukien auto radalta poistuttaessa.

Sami

Tästä jäi jotenkin tyhjä olo. Korien ja heittopaikkojen vähyyden vuoksi yhtään isompien kisojen järjestäminen täällä on mahdotonta. Muutama mukava avonainen väylä, missä voi heittää monella eri tavalla ja pari tiukempaa väylää. Yksi metsässä menevistä väylistä on sangen haastava ja yksi avoväylistä on suht pitkä ylämäkiväylä, mutta valitettavasti kaikki muut väylät ovat kyllä silkkaa kakkosen hakemista. Kummasti täälläkin voi silti onnistua ottamaan isompaakin lukua…

Tulos: 35

Jouni

Samin nillitys isojen kisojen järjestämisestä on tietenkin totta, mutta aika lailla hourailua. Kun Lillmärsan on käytännössä vieressä, ei Täktomiin nykyisellään ihmeempiä kannata tuodakaan, mutta perusheittojen harjoitteluun tämä korein koristeltu metsä- ja peltoalue on omiaan. Siinä missä Lillmärsanin selvittäminen kunnialla edellyttää kohtuullista heittotaitoa, Täktomiin voi tulla vaikkei kiekko lentäisi montaakaan metriä. Tämä ominaisuus tekee radasta ehdottoman tarpeellisen.

Näiden miniratojen mittakaavassa Täktom sijoittui alkukiertueesta listani kärkipäähän, mutta putosi vähän kerrallaan alaspäin. Silti nätillä säällä ei ole mitään syytä olla ohikulkiessa tätä heittämättä. Vielä jos joku pistäisi heinikot matalaksi ja parantaisi hieman väyläopasteita, niin kyllä kelpaisi!

Tulos: 33

Riikka

Peli kulki täällä hyvin, väylissä oli itselleni sopivasti pituutta. Välillä pääsi harrastamaan tarkkuusammuntaa puiden lomasta, toisaalla taas liidättämään kiekkoa hiekka-aukean yli. Jalkoihin kiipeilevät (ja kipakasti purevat) muurahaiset veivät tosin viipaleen mukavuudesta. Parin pikkupojan lisäksi radalla ei ollut muita, mikä olikin hyvä sillä samoja koreja lähestyttiin moneen kertaan eri suunnista.

Tulos: 48

*) Nykyinen rata voi poiketa kiertueella heitetystä.

« 2/16: Lillmärsan   -   4/16: Tammisaari »