Heikniemi.net » Frisbeegolf-kiertue 2007 » Kirkkonummi, Veikkola

Frisbeegolf-kiertue 2007
16/16: Kirkkonummi, Veikkola

« 15/16: Pajuniitty   -   Kiertueen etusivulle »

la 18.8.2007
Kotisivu, Ratakartta *

Elokuisen illan jo hämärtyessä heitimme kiertueen viimeiset väylät. Veikkolan ysi on metsä- ja kalliomaisemiin rakennettu kontrollirata. Tiit olivat välillä hieman epätasaisia (puiden juuria, kuoppaisia hiekka-alustoja jne), mutta niiden löytäminen oli helppoa, kiitos aina edellisellä korilla olevien opasteiden..

Sami

Muiden alkaessa jo väsähtää totaalisesti, nyt alkoi tuntua että minä vasta lämpeän pelikuntoon :-) Kuusi ensimmäistä väylää menikin loistavasti ja kiekot tottelivat kiltisti. Sitten tuli otettua #7-väylältä vitonen, mikä laski tulosta ikävästi.

Rata on oikeastaan aika mukava pelata. Väylät ovat metsäisiä, mutta sangen selkeitä eikä yhtään kammottavaa pilliväylää ole. Viimeinen väylä on melkoinen monsteri, joka erottelee jyvät akanoista. N. 150 metriä keskellä metsää, joskin selkeitä väylävaihtoehtoja on kaksikin, rankaisee todella pahasti jos väylältä lipsahtaa.

Tulos: 26

Jouni

Viimeiselle radalle lähdettäessä hommassa oli jo mukana pientä helpotuksen tuntua. Heitto kulki paria poikkeusta lukuun ottamatta varsin siedettävästi. Metsäratojen joukossa Veikkola on kelpo esitys, vaikka radalla ei ilmeisesti juuri ylläpitotöitä ole viime aikoina tehtykään. Ysiväylä on tuskainen, sillä virheistä rangaistaan todella kovasti – metsä on erittäin umpinaista jopa Sappeen rataan verrattuna. Sitä ennen olin par-tuloksessa, mutta viimeisen väylän seiska repsautti tuloksen ikävästi.

Jos asuisin Veikkolassa, asuisin varmaan myös tällä radalla. Nykyisellään se jää helsinkiläisen näkökulmasta hassusti Nummelanmatkan puoliväliin, jolloin siellä ei tule pysähdyttyä. Muutama lisäväylä ja hieman ehostusta, ja tästä voisi tulla jopa yleisempikin pysähdyskohde. Toivotaan onnea ratatoiminnan aktivoitumiselle – alueessa todella on potentiaalia!

Tulos: 31

Riikka

Kiva ympäristö, hienot korkeuserot ja mukavan vaihtelevat väylät. Tänne voisi tulla joskus lähiaikoina uudestaankin, kun ei ole yli 800 heiton kiertuetta juuri takana...

Tulos: 48

*) Nykyinen rata voi poiketa kiertueella heitetystä.

« 15/16: Pajuniitty   -   Kiertueen etusivulle »