Heikniemi.net » Frisbeegolf-kiertue 2007 » Tampere, Vihioja

Frisbeegolf-kiertue 2007
13/16: Tampere, Vihioja

« 12/16: Julkujärvi   -   14/16: Sappee »

pe 17.8.2007
Kotisivu, Ratakartta *

Päivän viides kohteemme Vihioja on laajentunut 10-väyläiseksi sitten viime näkemän. Tämän kiertueen ratojen joukossa Vihioja sijoittuu mielenkiintoiseen keskikastiin: suuri pro-rata se ei ole, mutta kokoa ja haastetta on huomattavasti enemmän kuin esim. Salossa ja Raisiossa.

Sami

Vihis alkoi ihan hyvin, mutta jollain ihmeen kaupalla onnistuin kimpauttamaan #6-väylällä kiekon OB-metsikköön puun kautta, ja vitonen korttiin… Muuten voi kyllä olosuhteet huomioon ottaen olla tulokseen ihan tyytyväinen.

Tulos: 30

Jouni

Päivän viides rata, takana oli tässä vaiheessa jo 38 väylää ja greeneillä tuuli kuin hulluna. Aiemmin niin luotettavasti toiminut puttikäsikin alkoi jo hieman vapista, ja tulokseksi retkahti 31. Vihioja on puistoratojen jonkin sortin arkkivanhus, mutta wanha jaksaa vieläkin. Aivan Ulvilamaista monimuotoisuutta siitä ei löydy, mutta puisto on kaunis ja sen muotoja on käytetty hyvin. Kovemmalla kädellä useimmat väylät loppuvat vähän kesken, mutta aloittelijoille puisto on vähintäänkin riittävän suuri. Kannattaa käydä.

Riikka

Yksi nautittavimmista radoista! Mukavaa puistomaisemaa, sopivasti puita, lyhyehköt etäisyydet väylien välillä ja vaihtelevan muotoiset väylät - mitä muuta voisi toivoa? Paikalla tosin pyörii melkoisen paljon muitakin fribailijoita sekä koiranulkoiluttajia. Käsi oli jo vahvistunut sen verran, että pitkähköt väylät ylittyivät kohtuullisella heittomäärällä.

Tulos: 50

*) Nykyinen rata voi poiketa kiertueella heitetystä.

« 12/16: Julkujärvi   -   14/16: Sappee »