Heikniemi.net » Frisbeegolf-kiertue 2007 » Raisio

Frisbeegolf-kiertue 2007
8/16: Raisio

« 7/16: Turku   -   9/16: Yyteri »

to 16.8.2007
Kotisivu, Ratakartta *

Raision minimalistinen puistorata koostuu lyhyistä väylistä, joissa haasteena on lähinnä muutamat irtopuut ja puskat. Osaavammalle pelaajalle tilaa on kuitenkin yllin kyllin ja rata onkin hermoja raastava: joka väylältä kakkonen on otettavissa varmoilla perussuorituksilla.

Radalla on yhdeksän väylää. Väylien lyhyydestä johtuen päätimme tehdä tämän radan kohdalla poikkeuksen ja kiertää sen kahdesti.

Tänään keli oli kuitenkin verraten haastava: puuskittainen tuuli aiheutti ikäviä yllätyksiä ja myöskin kuurosade haittasi peliä aika ajoin.

Sami

Tällainen rata olisi ihan ok omalla takapihalla ja varmasti toimii lapsille ja nuorille ensimmäisenä kosketuksena lajiin. Siihen on se ehkä tehtykin – siihen viittaa mm. koulun ja leikkikentän välitön läheisyys. Tällä radalla taisin avata kaksi väylää Rocilla, kaikki muut putterilla.

Kilpapelaajan ei kannata suunnata Raisioon frisbeegolfelämyksen toivossa, mutta jos sattuu kulmilla olemaan, kannattaa toki käydä fiilistelemässä ja testailemassa putterinheittotaitojaan.

Tulos: 46

Jouni

Jep jep! Ihastuin Raisioon ensi silmäyksellä. Osa lumosta katosi kun huomasin väylien toistavan itseään aika paljon – puiston korkeuserojen puute rajasi aika paljon vaihtoehtoja pois ratasuunittelusta. Samin kommentit aloittelijoille sopivuudesta ovat tosia, ja sillä mielellä radalle kannattaa myös lähteä.

Kaikesta huolimatta minäkin ottaisin tämän radan mieluiten takapihalleni. Kun näiltä miniatyyriväyliltä sitten ottaa joka kerta kakkoset, voisi poistaa joka toisen korin ja jatkaa harjoittelua pidennetyillä väylillä… ;-)

Tulos: 51

Riikka

Hiukan mielikuvitukseton rata, mutta mikäs näitä pieniä pätkiä heitellessä. Tuuli ja sade toivat hiukan lisähaastetta. Pahoistakin mokista huolimatta sain kerrankin laskea heitot nelosen pareilla.

Tulos: 72

*) Nykyinen rata voi poiketa kiertueella heitetystä.

« 7/16: Turku   -   9/16: Yyteri »