sfnet.viestinta.www - VUKK
Vastauksia useimmin kysyttyihin kysymyksiin v2.06

sisällysluettelo - Edellinen: "Mikä on svwww?" - Seuraava: "Miten tähän vukkiin viitataan?"

Mikä tämä vukk on?

Vukk on lyhenne sanoista Vastauksia Usein Kysyttyihin Kysymyksiin (engl. FAQ). Tähän tiedostoon on kerätty vastauksia yleisimpiin ryhmässä kysyttyihin kysymyksiin sekä linkkejä muihin tietolähteisiin. Koska iso osa varsinkin ensikertalaisten esittämistä kysymyksistä on jo valmiiksi vastattuna tässä dokumentissa, kannattaa tähän kerätty materiaali lukaista läpi ennen kyselyitä. Näin saat vastauksen nopeammin ja säästät ryhmäläisten huomiota uusiin kysymyksiin.

Tässä vukk:ssa ei vastata kaikkiin kysymyksiin kattavasti. Tarkoitus on tarjota kysymyksiin tiiviit asiapitoiset vastaukset ja linkkejä jatkolukemistoon. Vukkia laajennetaan jatkuvasti kattamaan uudet kysymykset. Mikäli sinulla on parannusehdotuksia, voit lähettää ne ylläpitäjälle. Älä kuitenkaan lähetä kysymyksiä vastattavaksi ylläpitäjälle, vaan osoita ne svwww-ryhmälle. Tällöin muutkin hyötyvät vastauksesta, ja se voi ennen pitkää löytää tiensä vukkiin.

Vukkia ylläpidetään kahtena versiona: yhtenä isona html-tiedostona sekä kysymyksittäin jaettuna. Versioiden sisältö on identtinen. Uusimmat versiot löydät aina vukk:n kotisivuilta osoitteesta http://www.heikniemi.net/svwww-vukk/. Tehdyt päivitykset kirjataan muutostiedostoon.